Sök


För fler kunder 
och mer flow i ditt företag!

VA 

Gör det du är bäst på och lägg över uppgifter som tar din energi på mig, som tex dina poster i sociala media eller utskick av nyhetsbrev. Det finns ännu fler uppgifter som jag kan
stötta dig med – bestäm du!

Kreationsprogrammet

Gräv fram diamanterna är är ett tremånaders kreationsprogram och skaparverkstad, där du får personlig hjälp att gräva fram dina diamanter
– det som är din inre gömda skatt
och unika strålglans.

Projektledare

Jag kan stötta dig på många olika sätt. Att se till att du följer dina "deadlines" i det vardagliga arbetet,  eller någon som leder ett speciellt projekt från början till slut.
Valet är upp till dig!

Hallå där! Kul att du tittar in.

Det är jag som är Charlotte Boqvist och som driver Boniq AB.

Jag stöttar kvinnliga soloprenörer att få fler kunder och mer flow i sitt företag genom kreationsprogrammet Gräv fram diamanterna, samt genom avlastning av de uppgifter som tar kraft ifrån dem.

Charlotte Boqvist


Rekommendationer


"I liked to have Charlotte as my manager. She was a good mentor who always had positive words to say when you had a tough day at work, or when you needed an extra push. Always straight to the point but fair which is appreciated very much. Charlotte was a really good manager and leader, she knows how to lead / managing people in a very professional way always stod up for what she said and deliveried. ”
– Chuleepon
Jitmat
" När man träffar Charlotte så möts man av en oerhört positiv och varm människa. Charlotte är lyhörd och ser snabbt vad som behövs och med sin oerhörda kreativitet öppnar hon upp för nya perspektiv och lösningar. Ingen uppgift tycks för svår. Hennes positiva sinne och starka drivkraft och engagemang övervinner alla tänkbara hinder. Jag ger Charlotte mina allra bästa rekommendationer!"
– Linda
Anaya
"Charlotte är en sann inspirationskälla med ett engagerat, rakt och ärligt ledarskap. Hon ser dig som individ, din potential och dina styrkor. Med värme lyfter och peppar hon dig för att bli den bästa versionen av dig själv! Charlottes kreativitet och inspiration smittar av sig och hjälper dig att uppnå dina mål och våga tro på dig själv. Jag är så glad och tacksam över den stöttning och pepp jag har fått av Charlotte och hoppas att fler får chansen att ha henne vid sin sida!"
– Sandra
Lundin

Vill du utöka dina tjänster och dra till dig fler kunder,
för att tjäna pengar på fler sätt?  

Bra! Då har du kommit rätt!
Tillsammans skapar vi ett samtal där humor och ärlighet
är en viktig del,och där jag med en mjuk hand knuffar dig framåt.
Vårt gemensamma mål är att du blir den allra bästa versionen av dig
– och att det visar sig i hela ditt företag. 

Följ med mig på Instagram @charlotte.boqvist

AcceptansCharlotte

Något annat jag brinner för är rätten till att bli accepterad för den man är och att få sina behov tillgodosedda oavsett vilken funktionsnedsättning man än har. Som mamma till ett barn med autism och ADHD har jag fått lära mig den hårda vägen att vi lever i ett väldigt tufft samhälle där barnens rättigheter inte alltid är självklara. 

Under rubriken AcceptansCharlotte verkar jag i andra kanaler för att sprida information om npf – Neuropsykiatriska Funktionshinder som tex. Autism/Aspergers, ADHD, Tourettes och Språkstörning. 

Här nedanför hittar du mig i andra några andra kanaler: 

Dagens Nyheter 
22 maj, 2021 är vår historia med i DN.se. En historia om hur bup (inte) fungerar i de olika regionerna i Sverige, och hur vi i Västra Götalandsregionen drog nitlotten. 

"Theo Boqvist är bara sju år gammal när hans familj kommer i kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin i Göteborg. Men det ska dröja fem år tills han slutligen får rätt hjälp – på bup i Halland." 

Inget barns liv ska behöva läggas på vänt för att deras problem inte syns på utsidan. 😢 

Gäst i Maria inspireras av ...
Två gånger har jag haft förmånen att få vara med Maria Krafft Helgesson i hennes fina Vodcast Maria inspireras av ... 

I varje avsnitt bjuder hon in människor som ger henne inspiration, och som hon vill lära känna lite bättre. 

Vi samtalar om nätverkets betydelse och acceptans för det som är annorlunda. Hur viktigt det är att förmedla till npf-föräldrar att man inte är ensam. Jag ger tips på flera strategier och även om var du kan hitta mer information om npf.

Acceptanspodden
Som medskapare av Acceptanspodden hjälper jag till att öka förståelsen och acceptansen för Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar (NPF) i samhället. 

Detta är en podd om Autism, ADHD, Tourettes, Språkstörning och övriga NPF-diagnoser. 

Jag och Anna Malcus välkomnar dig till en podd fylld av acceptans, respekt och kärlek för hela NPF-familjen.