Sök

                  Shine bright 
                             like a Diamond ...Gräv fram diamanterna

Jag hjälper dig att skapa attraktiva erbjudanden och att använda din intuition och kreativitet för att skapa dem!
 • Längtar du efter att få ha någon att bolla alla dina idéer med ...
  och få hjälp att göra verklighet av de som känns viktigast?
 • Har du fastnat i hur du tror att du måste göra saker ...
  istället för att se utanför “boxen” och kunna utforska din egen potential?
 • Drömmer du om att attrahera nya kunder och öka inflödet i kassan …
  genom att skapa unika erbjudanden som gör både dig och dina kunder glada?
 • Vill du utforska hur du bäst använder intuitionen när du skapar nytt ...
  och hitta de kreativa uttryck som passar dig och företaget?
 • Vill du våga synas och locka till dig kunder ...
  med mindre ansträngning?
blomma skaparverkstad
Gräv fram diamanterna är ett tremånaders kreationsprogram & skaparverkstad där du får personlig hjälp att gräva fram dina diamanter – det som är din inre gömda skatt och unika strålglans. 

För fler kunder och mer flow i ditt företag!

Det här är du ...

Du är redo att skapa nya glimrande lösningar och erbjudanden för företaget

Jag är idésprutan som du skapar nya produkter och tjänster ihop med! Tillsammans lockar vi fram de små diamant-kornen som vill bli skapade till något fantastiskt av dig. När vi frigör din kreativitet, intuition och potential brukar magiska saker hända!

Du är redo att ta dig ur stagnationen och 
omfamna kreativiteten 

Jag är pepping-coachen som får dig att gå framåt och att våga testa nytt! 
Vi utforskar hur din kreativa energi tar sitt uttryck och hur du kan börja använda dig utav den. Genom att våga ta steg utanför bekvämlighetszonen får du och ditt företag luft under vingarna.

Du är redo att frigöra din 
inre potential och fokusera 
på dina styrkor

Jag är bollplanket som höjer din motivation och hjälper dig att se dina gåvor. Med ett coachande förhållningssätt hjälper jag dig se var ditt företag och du själv befinner er i förändringsresan. Vi hjälps åt att få fram vad ditt nästa glimrande steg är.

Återkoppling från tidigare deltagare

"Efter jag gått programmet känner jag mig mer trygg. Jag vet att jag gör det jag gör på bästa sätt för mina klienter. Jag kände en fantastisk personkemi med Charlotte, vilket fick mig att öppna mig mer än vanligt. Roliga uppgifter. Mycket bra program."

– Pia Jäger
"Om du vill få hjälp med att strukturera och bli klar och fullfölja dina bästa ideer`så är Charlotte "The one." En glädje-spridare som peppar och får dig från ide till handling, både i företaget som i vardagen. Charlotte får dig att hålla deadlines med bådre mjukhet och och styrka. Det finns ingenting som känns för svårt och Charlotte delar med sig av sin kunskap med glädje och enusiasm. Det finns bara superlativ att säga om denna fiiina kvinna."

– Lena Sundqvist

Från nuet till inspirerande mål & nya erbjudanden

 Modul 1 – DITT NULÄGE 
Du får hjälp att kartlägga vad företaget erbjuder idag och hur, för att ta reda på inom vilka delar företaget kan utveckla nya tjänster.  
Modul 2 – FÖRÄNDRINGSRESAN 
Under den här modulen tar vi reda på och bearbetar eventuella hinder som stoppar dig från att släppa in nytt.  Gör dig redo för en visualisering.
Modul 3 – DIN SANNA POTENTIAL 
Här går vi på djupet och undersöker tankar, egenskaper, glädjeämnen och vad som tillför dig energi så att du kan väva in det i dina nya erbjudanden. 
Modul 4 – DINA DIAMANTER
Idépoppning och bollplank baserat på nulägesanalys och potential. Du får dina viktigaste diamantkorn presenterade utifrån vilka du sedan tar ut din riktning. 
Modul 5 – SKAPARVERKSTAD 
Nu tar vi ner tankar och drömmar och gör dem till något konkret. Du tar första spadtaget mot målet. Det är nu dina nya erbjudanden verkligen tar konkret form. 
Modul 6 – LANSERING 
Det är nu du lanserar dina nya erbjudanden, med peppning support för att fortsätta hålla din inspiration och kreativitet på en hög nivå. 

Rent praktiskt 

Gnistrande företag 

 • Vi träffas vid sex tillfällen under ca 3 månader 
 • Vi använder det digitala mötesverktyget Zoom 
 • Varje samtal är 90 min 
 • Fördjupningsmaterial att arbeta vidare med 
 • Inför varje samtal får du ett förberedande mejl
Pris exkl. moms 14 800 kr

Diamantsalongen VIP

 • Fortsättning på Gnistrande företag 
 • Vi arbetar tillsammans under 6 månader och träffas 4 gånger
 • Vi använder  Zoom
 • Samtalslängd 90 min 
 • VIP-support via Messenger inom åtta arbetstimmar
 • Arbetsmaterial beroende på ditt behov

Pris exkl. moms 10 800 kr

Ja, jag vill skapa attraktiva erbjudanden och 
använda min intuition och kreativitet 
för att skapa dem!


Det här är jag

Jag är en människa som känner mycket och som vill vara med och bygga en värld där fler får ta plats och glimra på sitt alldeles unika sätt. Det som vi själva, och kanske omvärlden, sett som defekter innehåller ofta vår speciella potential. Jag älskar att locka fram den hos andra! 

Jag har själv grävt fram, och fortsätter att göra det, min egen unika personlighet och låter den synas i allt jag gör och är. Det är svårt att göra den resan själv och har därför alltid tagit hjälp på vägen. Sedan en tid tillbaka har jag börjat se mina resurser och min glimrande storhet – och vågar nu dela den allt mer. 

Jag fullständigt älskar att hjälpa andra att utvecklas och expandera, och det är därför jag gör det jag gör i mitt företag. Genom att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper vägleder jag mina kunder till att låta sina unika personligheter visa sig i allt hela företaget. Med en mjuk hand pushar jag dig framåt i våra sessioner, där humor och ärlighet är en viktig del, så att du och ditt företag kan bli den allra bästa versionen av dig.

Jag är absolut inte färdig och tror inte att vi någonsin blir det, men jag upplever att jag blir friare och gladare för varje steg jag tar. Dessutom har jag en särskild förmåga att se andras potential och möjligheter. Idéer kommer till mig snabbt och intuitivt, och när jag förmedlar dem till andra känner de att saker och ting plötsligt faller på plats. Som att det är något de egentligen redan känt till men inte kunnat uttrycka eller omfamna. 

När vi kan använda våra unika dolda krafter, våra diamanter, och göra dem synliga i våra företag och erbjudanden får de en särskild strålglans – eftersom de innehåller vår unika energi. Det attraherar kunder och möjligheter, och ger oss själva så mycket mer glädje. Jag vill därför gärna dyka in i en kreativ och utforskande process med dig,  där vi gräver fram dina diamanter och skapar oemotståndliga erbjudanden för ditt företag. 

"Charlotte hjälpte mig hitta en potential i mitt företagande som jag inte hade en aning om innan jag började programmet. På ett kärleksfullt sätt puschade hon mig att tänja mina gränser lite mer än jag vågat annars."

Linda Malmkvist

Passar vi ihop?

Även personkemin är viktig när vi ska skapa tillsammans. Därför erbjuder jag dig ett gratis 
20 min samtal, där du får hjälp att formulera vad du önskar kunna skapa i ditt företag och där vi avgör om vi passar ihop. 

Skicka ett meddelande så hör jag av mig för att boka in en tid med dig.

Tag första steget mot ditt nya mål 
och anmäl dig till programmet direkt!