Söker du stöd med att förenkla, organisera och växa?

Min struktur blir
din framgång!

Jag hjälper mina kunder att förenkla och organisera sin
verksamhet för att möjliggöra tillväxt och framgång.

Boniq erbjuder struktur

-01.

Verksamhets Coaching

Strukturcoaching är en kraftfull tjänst som syftar till att hjälpa företagare och yrkesverksamma att skapa ordning och reda i sina arbetsliv. Det handlar om att utveckla effektiva strategier, rutiner och arbetsflöden som inte bara sparar tid, utan också frigör kreativitet och energi.

-02.

Process Management

Alla företag har processer i olika former. Processhantering, handlar om hur företag organiserar och förbättrar sina arbetsflöden för att få bättre resultat och bli mer konkurrenskraftiga – att hitta sätt att göra saker mer effektivt och minska slöseri.

-03.

Virtuell administration

Har du fått nog av en lång att-göra-lista, som bara blir längre och längre?
Kanske upplever du att det inte finns en slut på den? Jag hjälper dig att beta av den, så att du kan fokusera på det som är viktigast – ditt företag!

Struktur är den osynliga
kraften som gör kaos begripligt.

Charlotte Boqvist

Om Boniq och Charlotte

Hej! Charlotte Boqvist heter jag och det är jag som driver Boniq AB. För några år sedan hängde jag av mig karriärs-kavajen och lade titeln som IT-Manager på hyllan, för att istället starta upp mitt eget företag Boniq AB. 

I ryggsäcken har jag 14 år inom IT på globala företag och tillsammans med min erfarenhet av bla IT-support, projektledning, personalansvar, process management, systemförvaltning, social media management, digital design och coachning, är jag redo att jobba med dig och ge allt jag har.

Börja direkt

Boka ditt gratis samtal idag och låt mig hjälpa dig!

Redo att komma igång med att ordna upp ditt arbetsliv?

Är din arbetsdag i behov av mer struktur?
Vill du öka din produktivitet?
Vill du förbättra dina rutiner?