Sök

Vad roligt att du tittar in. Välkommen!

Charlotte Boqvist
Jag heter Charlotte Boqvist 

För några år sedan la jag titeln och karriären som IT Manager på hyllan för att istället starta upp mitt eget företag Boniq. Jag hade precis fått min allra största och viktigaste insikt
–  jag behövde faktiskt inte vara eller göra som alla andra.

Ända sedan barndomen hade jag känt mig utanför och annorlunda än alla andra. Att ständigt försöka passa in i samhällets mall åt upp min energi.  Trots kurser i personlig utveckling där jag växte och lärde känna mig själv, så lyckades jag aldrig arbeta bort känslan av det ständiga utanförskapet.  Jag älskade mina arbetsroller med större ansvar, och jag använde coachande ledarskap för att kollegorna i teamet skulle växa. 

Jag var nöjd och glad över det jag uppnått, men ändå tappade jag massor av energi ... bara av att försöka passa in. 

När vår son fick diagnoserna Autism och ADHD fick jag snabbt lära mig att ifrågasätta de måsten och krav som finns i samhället. Ett måste för att han ska kunna leva tillsammans med oss andra i vårt samhälle är att  han får sina behov tillgodosedda. (Te.x. att få sitta i ett tyst rum i bamba (skolmatsalen) för sin överkänslighet mot ljud.) 

Det här var nyckeln som låste upp porten till min transformation! 

  • Tänk vilken underbar värld vi skulle ha om varje individ accepteras för den man är. 
  • Tänk när vi börjar att anpassa samhället efter individen – istället för tvärtom. 
  • Tänk om vi alla plockar fram och visar fram vårt eget unika JAG! 

Det jag har lärt mig av denna resa är vikten av att vara sig själv helt och fullt. Nu, när jag vågar visa min egen personlighet och när jag fullkomligt struntar i vad andra tycker, mår jag så bra! Energinivån är högre och mer i balans. Kroppen pirrar av lycka när jag gör det jag gör på det sätt som passar mig. 

Jag fullständigt älskar att hjälpa andra att utvecklas och expandera, och det är därför jag gör det jag gör i mitt företag.  Genom att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper vägleder jag mina kunder till att låta sina unika personligheter visa sig i allt hela företaget. Med en mjuk hand pushar jag dig framåt i våra sessioner, där humor och ärlighet är en viktig del, så att du och ditt företag kan bli den allra bästa versionen av dig.Tillsammans bygger vi ett samhälle som tillåter olikheter och som omfamnar det som är unikt!

Kram,
Charlotte Boqvist 
Jag inspirerar, motiverar och vägleder drivna entreprenörer att släppa fram sitt unika uttryck i både personlighet och företag.   

Här finns  jag också: