Välj en sida

boniq ab

Sprider kunskap om NPF för att skapa förståelse och attitydförändring kring osynliga funktionsnedsättningar. 

Ledstjärnor

Insikter

Genom att glänta på dörren in till NPF-världen ger vi insikter om delar av de utmaningar som både individ och familj möter i vardagen. 

Acceptans

Att bli accepterad för den man är, hur man fungerar och för behov man behöver få tillgodosedda för att leva ett fullvärdigt liv –
är en mänsklig rättighet. 

attitydförändring

Vi skapar reflektion över orättvist bemötande av individer med osynlig funktionsnedsättning och hur den kan förbättras.

Vi som jobbar här

Anna
Berner

Charlotte
Boqvist

Är själva NPF-föräldrar som tvingats förändra vårt arbetsliv för att det inte gick att kombinera vår arbetsinsats med allt det som ska göras när man har ett barn med speciella behov. 

Vi har en blandad erfarenhet från verksamhetsutveckling, personalansvar, processuppbyggnad och förvaltning, chefstjänst, arbetsmiljörundor och coachning.

 

 

Båda brinner individuellt för att skapa en större NPF-förståelse i samhället i stort, och vill se en förändring i bemötandet och hanteringen av individer med NPF – och deras familjer.

"

I liked to have Charlotte as my manager. She was a good mentor who always had positive words to say when you had a tough day at work, or when you needed an extra push. Always straight to the point but fair which is appreciated very much. Charlotte was a really good manager and leader, she knows how to lead / managing people in a very professional way always stod up for what she said and deliveried. ”

– Chuleepon Jitmat"

Anna är en otroligt varm person, med högt engagemang och ett lösningsorienterat sinne. Hon känner av och lyssnar in andras behov och har en bra förmåga att konkretisera tankar och idéer. Jag har varit involverad i projekt med Anna under ett par års tid och alltid uppskattat hennes driv, smittsamma energi och lyhördhet. Hon är också bra på att förhålla sig saklig och opartisk när det krävs!

– My Lind"

När man träffar Charlotte så möts man av en oerhört positiv och varm människa. Charlotte är lyhörd och ser snabbt vad som behövs och med sin oerhörda kreativitet öppnar hon upp för nya perspektiv och lösningar. Ingen uppgift tycks för svår. Hennes positiva sinne och starka drivkraft och engagemang övervinner alla tänkbara hinder. Jag ger Charlotte mina allra bästa rekommendationer!

–Linda Anya"

Charlotte är en sann inspirationskälla med ett engagerat, rakt och ärligt ledarskap. Hon ser dig som individ, din potential och dina styrkor. Med värme lyfter och peppar hon dig för att bli den bästa versionen av dig själv! Charlottes kreativitet och inspiration smittar av sig och hjälper dig att uppnå dina mål och våga tro på dig själv. Jag är så glad och tacksam över den stöttning och pepp jag har fått av Charlotte och hoppas att fler får chansen att ha henne vid sin sida!

–Sandra Lundin

Anna är en fantastiskt omtänksam person med ett mycket stort hjärta. Jag hade förmånen att arbetsleda Anna under några år och satte stort värde i vårt samarbete. Med en driftighet och stark initiativförmåga samt en enastående positiv inställning löser hon stora som små utmaningar – och hon tänker ofta utanför traditionella ramar. Alltid med ett leende på läpparna.

Micael Andersson

Boniq

LOGGAN

Vår logga speglar vår livssyn om att alla ska få vara den man föddes till, utan att behöva ändra på sig för att passa in i samhället. Den runda cirkeln tillåts passa in i gemenskapen genom att de likformiga hexagonerna lämnar lite extra plats för att ge utrymme åt hela individen.